We share Knowledge, Passion & Great Techniques

Insight Cosmetics Group har været en pålidelig partner til skønhedssaloner siden 2004. Find ud af, hvorfor du kan stole på os.

Du kan stole på os!

Ordrer placeret før kl. 13, sendes samme dag - med en gennemsnitlig leveringssikkerhed på 98,5%. Vi leverer over 100.000 pakker om året i syv lande.

Læs mere her

Bliv en del af fællesskabet!

I vores ”Pro Team” grupper - udelukkende til professionelle - finder du inspiration, lærer nye teknikker og deler dine egne tips og fotos med fællesskabet.

Du får også support fra dine kolleger eller fra os, du kan deltage i konkurrencer, drage fordel af særlige tilbud, se LIVE trin for trin videoer og meget mere.

Mere end 10.000 kunder er allerede medlem og deler Knowledge, Passion & Great Techniques hver dag. Hvornår kommer du?

Læs mere her

 

Den bedste e-Learning og helt gratis

I den eksklusive app – udelukkende til professionelle - finder du produktinformation, træning, særlige tilbud, professionel support, de seneste trends og information om events.

Vi vil især fremhæve at i de gratis negle-, voks- og hudpleje e-learnings, kan du lære mere og nemt forbedre dine færdigheder.

Der er over 500 kurser til rådighed, lige når det passer dig!

 Læs mere her

Fremragende kundepleje med erfarne kosmetologer og negledesignere

Vores kundeserviceteam består af erfarne kosmetologer, negleteknikere og skønhedseksperter, der kan yde hurtig og ukompliceret telefonisk support vedr. alle spørgsmål om produkter, deres anvendelse og selvfølgelig ordrer.

Forresten: den gennemsnitlige ventetid på telefonen er mindre end 30 sekunder - og det med over 40.000 opkald om året.

Kontakt

Behandlinger af høj kvalitet

I vores portefølje finder du udelukkende high end-brands, som er førende på markedet. Hvert af vores brands er unikt og designet til maksimal succes i din salon.

Det helt særlige: Du modtager ikke kun produkterne, men også det komplette behandlingskoncept - inklusive trin for trin, træning, anbefaling til placering, reklamemateriale til din salon og dine sociale medier samt personlig support på telefonen, til hver en tid.

Læs mere her

Træning og videreuddannelse

Drag fordel af flere hundrede kurser om året i de nyeste emner inden for professionel kosmetik - mange af dem er endda helt gratis.

Vores uddannelse er 100% baseret på behandlinger, og vores undervisere er ikke kun professionelt, men også didaktisk trænede. Tag genvejen til succes.

 Læs mere her

Vi er familie!

Insight Cosmetics Group er en ejerstyret familievirksomhed. Bliv en del af den store ICG-familie!

Læs mere her

Vi bekymrer os for miljøet!

Insight Cosmetics Group kompenserer for den komplette CO2-udledning forårsaget af forsendelse af vores produkter. Desuden kompenserer vi for alle vore medarbejderes private CO2-udledning.

Vi har støttet Dansk Kræftforskning i kampen mod brystkræft i over 10 år.

Derudover har vi påtaget os et sponsorat til en orangutang i Borneo for at beskytte den følsomme natur og dens vilde dyr.

Læs mere her

 

Vi er Triple AAA klassificeret!

Det berømte firma Bisnode - med speciale i digital forretningsinformation og data & analyse inden for B2C- og B2B-sektoren - tildelte Insight Cosmetics Group den øverste klasse AAA i 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020.