Firmapræsentation


I 2004 blev Insight Cosmetics Group A/S (ICG) etableret af Mina & Nis Lorenzen med det mål, at levere uddannelse og mærkevareprodukter til den professionelle skønhedsbranche. Som en af Nordens på det tidspunkt dygtigste negleteknikere, drev Mina Lorenzen egen salon i København, og hun savnede en god og nærværende leverandør, der forstod hendes forretning og som var i stand til at levere den service og det samarbejde hun havde behov for.

I dag betjener Insight Cosmetics Group mere end 6.000 professionelle saloner på tværs af 7 lande, og er dermed en af Nordeuropas største leverandører til det professionelle kosmetikmarked.

ICG's fineste mål er, at hver eneste kunde altid kan anbefale vores virksomed, vore medarbejdere og vore produkter varmt til andre. Ud over at arbejde med produkter af høj kvalitet betyder det, at du som kunde altid skal opleve excellent service, når du er i kontakt med en medarbejder hos Insight Cosmetics Group. Det betyder også, at vi som leverandør skal forstå at levere ydelser, der har en stor værdi for dig og din forretning.

 

 


Hvis ikke vi tilfører vore produkter og mærker værdi, tilfører vi kun omkostninger - og det er uacceptabelt. Vores forretning er derfor bygget på en enkel filosofi, som berører alt, hvad vi laver:

  • Vi vil levere produkter af meget høj kvalitet, fordi kvalitet skaber langvarig forbrugerloyalitet til glæde for både dig og os.

  • Vi vil levere markedets bedste uddannelse, fordi høj faglig dygtighed styrker dit image, fastholder dine kunder og øger din konkurrenceevne. 

  • Vi vil pakke alle vore mærker ind i servicebaserede koncepter og dermed sikre, at du kan bruge mest mulig tid på dine kunder - i god vished om, at du bagved har en leverandør, der gør det nemt og hurtigt for dig at håndtere alle dagligdagens mange praktiske detaljer.

Det er ganske enkelt vores mission, at gøre din hverdag nemmere og hjælpe dig med at skabe en endnu bedre forretning. Til gengæld ønsker vi din varme anbefaling!

Velkommen som kunde hos Insight Cosmetics Group.