Insight Cosmetics Group

Din partner til professionelle skønhedsprodukter

Siden 2004 har Insight Cosmetics Group været din pålidelige kontakt indenfor alle emner relateret til skønhedsprodukter, uddannelse og fremragende kundeservice. Ejerne Mina & Nis Lorenzen har gjort det til deres forretning at støtte dig i din forretning.

 

Mere end bare en pålidelig leverandør

Mina Lorenzen drev, som negletekniker selv, i lang tid en succesfuld salon i København. Hun savnede dog en pålidelig leverandør, der ikke kun tilbød højkvalitetsmærker, men også den rigtige kundeservice og uddannelse. Af denne grund besluttede Mina & Nis Lorenzen selv at blive leverandør og grundlagde Insight Cosmetics Group.

 

Vores mål - perfekt service

I dag betjener Insight Cosmetics Group mere end 10.000 professionelle saloner i 7 lande og er en af Europas største udbydere i den professionelle skønhedsbranche. Det endelige mål for Insight Cosmetics Group er at tilbyde dig fremragende kundeservice, som du til enhver tid kan stole på. Vi ser frem til enhver udveksling med dig, tager dine forslag alvorligt og ser frem til at gøre dit daglige arbejde lettere.

Kun højkvalitets mærker

God kundeservice inkluderer naturligvis også højkvalitets mærker, der supplerer produktporteføljen i din klinik perfekt. Vi er meget bevidste, når vi vælger vores mærker. Fokus er på kvalitet, fordele og brugervenlighed. Vores forretningsfilosofi er nemlig:

"Vi tilbyder kun vores kunder de bedste mærker, fordi kun konsekvent god kvalitet tilfører klinikken reel merværdi.

 

Korrekt uddannelse og træning

Professionel uddannelse er lige så vigtig for os. I alle vores mærker tilbyder vi omfattende servicekoncepter, der inkluderer uddannelse fra vores professionelle undervisere. Vores mål er at tilbyde den bedste træning i branchen, så du kan udvide din ekspertise og øge din konkurrenceevne. Vi støtter dig med praktiske tip og tricks eller komplet uddannelse. Vi ser frem til et vellykket samarbejde.

Velkommen til Insight Cosmetics Group.