Insight Cosmetics Group

Vores historie

I 2004 blev Insight Cosmetics Group stiftet af Mina Lorenzen, med det formål at tilbyde uddannelse og produkter af høj kvalitet til skønhedsbranchen. På det tidspunkt var Mina Lorenzen en af de dygtigste negledesignere i Nordeuropa, med egen salon i midten af København. Hun savnede en god og nærværende leverandør, der forstod hendes forretning og kunne levere den service og det samarbejde, hun havde brug for.

Vores løfte

I dag servicerer Insight Cosmetics Group mere end 11.000 professionelle saloner og detailhandlere i skønhedsbranchen i 10 nordeuropæiske lande. Det er fortsat vores fineste mål, at hver enkelt kunde varmt kan anbefale vores virksomhed, vores medarbejdere, vores uddannelser og vores produkter til andre. Med andre ord skal du, som kunde, altid kun opleve den bedste service hos os.

Vores mission

Hvis vi ikke forstår at tilføre værdi til vores produkter, tillægger vi kun omkostninger – hvilket naturligvis ikke er acceptabelt. Vores virksomhed bygger derfor på en meget simpel filosofi, der berører alt vi gør:

  • Vi vil dele den bedste viden og uddannelse der findes på markedet, fordi høj professionel kunnen styrker vores image, holder på kunderne og øger vores konkurrencedygtighed.
  • Vi vil med passion give den bedste service, med fokus på at forbedre din virksomhed, så du kan koncentrere dig om dine kunder, med visheden om at du har en leverandør bag dig, som altid er der for dig.
  • Vi vil levere produkter af højeste kvalitet, der er pakket ind i fantastiske teknikker, fordi det genererer langsigtet forbrugerloyalitet til gode for både dig og os.

Vores team

For at kunne leve op til vores løfte og mission, ved vi, at vi er afhængige af et enestående team af kolleger, som ikke kun kan servicere med et smil, men som også forstår dine behov og har dybdegående viden om vores produkter og teknikker. De skal også støtte dig og få dig til at føle dig værdsat, på den bedste måde du kan tænke dig. Vi er derfor meget heldige, da vi har samlet et team på over 150 af de bedste kolleger og trænere, som sammen arbejder mod det mål at give dig den bedste oplevelse, vores branche kan tilbyde.

Vi byder dig alle velkommen som kunde hos Insight Cosmetics Group.

 “I samarbejdet med Insight Cosmetics Group skal du altid føle dig vigtig, værdsat og forstået. 

I al kontakt med os, skal du forvente den bedste service, markedsledende viden og kontinuerlig deling af nyttige, inspirerende teknikker – alt ydet med det højeste niveau af branchepassion.

Hvis vi ikke tilfører værdi, tillægger vi kun omkostninger og det er ikke acceptabelt. Vores fineste mål er et langsigtet partnerskab, forseglet med en anbefaling af vores virksomhed!"

Mina Z. Lorenzen
Stifter og bestyrelsesformand