Den nye CND™-kollektion:

The Magical Botany indeholder farver med shimmer og glitter, som mange af jer har efterspurgt.
Vi er også utroligt glade for, at vi med denne kollektion kan genintroducere 2 bestsellere: Scarlett Letter og Poison Plum.

Fragten er GRATIS, når du køber hele kollektionen.

AFSENDES D. 26.10.2023

Shop her

Vi præsenterer efterårskollektionen fra Light Elegance; LERocks

Træd ind i en verden af rige, efterårsinspirerede nuancer og tidløs elegance med vores nyeste kollektion, LERocks. Omfavn efterårets fortryllende ånd med dristige farver og spændende teksturer, der indfanger årstidens essens.

Køb LERocks-kollektionen nu.

5 + 1:  Køb 5 og få 6  

 

Vi introducerer "Upcycle Chic" - en must-have kollektion.

Dette års efterårskollektion indeholder seks nye nuancer i jordfarver, tilsat funklende glitter, cremet tekstur og en ny stipple-effekt i en af farverne. De seks nuancer er dristige, sofistikerede og giver det perfekte efterårslook, som vi alle leder efter! Perfekt til både mani og pedi.

Køb nu

NY INNOVATION: Stærkere negle på 14 dage!

Denne innovative formel gør neglen tykkere, mens den opbygger stærke og sunde negle med en glat overflade. En blid, hurtigtørrende lak, som giver naturneglen et beskyttende skjold, der reparerer og fremmer neglens styrke. Synligt stærkere negle på bare 14 dage - alt dette uden formaldehyd, formaldehyd-harpiks og andre skadelige kemikalier!

Køb et salgsdisplay til salonen nu!

Kun i september.

Vil du prøve verdens #1 bedst sælgende neglebehandling helt gratis? 

Du kan opnå holdbare, smukke og sunde negle med verdens førende neglebrand. Vi tilbyder dig nu en unik mulighed for at prøve det helt gratis i 30 dage. Men det stopper ikke her – prøvepakken inkluderer nemlig også træning og ubegrænset en-til-en support for at sikre, at du er bedst klædt på til at tilbyde dine kunder kvalitet og holdbarhed!

Bestil din prøvepakke i dag!

Forbedret, lugtfri version af Retention+


Den mest berømte væske i verden er nu kommet i en ny forbedret og lugtfri version: Lugtfri, fleksibel, stærk akryl der påføres som gele.

Prøv GRATIS: Køb 1 Perfect Powder og få en 29 ml Odorless væske GRATIS (begrænset antal) eller
Få en GRATIS dappen dish, når du køber den nye 236 ml Odorless væske (begrænset antal). 

Shop her

Gyldig indtil 31.12.2023

Tilføj manicure som add-on til dine behandlinger, og din omsætning.


CND™ PRO Skincare Manicure er mere end bare en traditionel manicure, da den indeholder det naturlige, præbiotiske kompleks. Lige nu har du mulighed for at spare 30% på manicure-kittet.

SPAR 30% på manicure-startkit

Gyldig indtil 30.11.2023

 

CND™ introducerer en forbedret formel og opgraderet emballage til deres premium Brisa™ Sculpting Gels.


Den højteknologiske formel giver en utrolig bindingsevne, der garanterer maksimal stabilitet og forhindrer løft, så du kan lave ekstremt tynde forstærkninger og forlængelser med et naturtro look og som føles naturlige.

Køb den nye Brisa™ her

CND™ introducerer en forbedret formel og opgraderet emballage til deres premium Brisa™ Sculpting Gels.


Den højteknologiske formel giver en utrolig bindingsevne, der garanterer maksimal stabilitet og forhindrer løft, så du kan lave ekstremt tynde forstærkninger og forlængelser med et naturtro look og som føles naturlige.

Køb den nye Brisa™ her

Vi introducerer Lecentés A Night At The Gallery-kollektion

Træd ind i en verden af elegance med den nye Lecenté-kollektion: A Night At The Gallery. Oplev en palette af bløde, lysende nuancer, der er prydet med glitrende charme. Fra den blå Sapphire Starlet til den røde funklende Glistening Gala indfanger hver nuance essensen af en sofistikeret aften.


Spar 10 på hele kollektionen

Gyldig indtil 30.11.2023

🍃 Vi præsenterer Lecentés Country Dreams-kollektion 🍃


Lad dig omfavne af natuen med 8 fortryllende jordfarver. Fra varme terracottatoner til beroligende grønne nuancer - denne kollektion giver dine negle rustik charme. Gå på opdagelse i den nye kollektion, og giv dine negle et nyt look med Lecenté.


Shop NU med 15% rabat


Tilbuddet gælder fra 01.09.23 til 31.10.23.

Nail Diva er kvalitetsfile til gode priser


En fil er et vigtigt værktøj i din klinik, både når det gælder hastighed og finish. Udnyt de gode tilbud på filene nu. Jo flere du køber, jo mere sparer du.

Shop her

Gyldig indtil 31.10.2023

Prisbelønnet gelé-system - 20% rabat på Light Elegance Lexy Line


Slip kreativiteten løs med Light Elegance Lexy Line Gels, som gør det muligt at opbygge tynde, fleksible negleforlængelser med en enestående vedhæftning til naturneglen i op til 4+ uger. Tilpas viskositet og hårdhed efter kundens negletype og behov. Kåret som "Best Hard Gel System" af Nail Pro Magazine (2019-2021).
Light Elegance er HEMA-monomer-free, 9-free, Cruelty-Free, vegansk og glutenfri


Prøv Lexy Line med 20% rabat


Tilbuddet gælder fra 01.09.23 til 31.10.23.

Få en GRATIS Cleanser med dit næste køb


Få en GRATIS Light Elegance Nail Surface Cleanser, når du køber Color Gel, Glitter Gel eller P+. Men vent ikke, der er et begrænset antal på lager!
Derudover får du en fantastisk rabat på 40% på mere end 50 forskellige Color Gels - et tilbud, du ikke vil gå glip af.


Shop nu


Tilbuddet gælder indtil 31.10.23

Reducér rynkedybden med -25%


Natural Filler-peptidcocktailen giver fantastiske FILLER-resultater. Vi promoverer effekten af serummet og den miljøvenlige effekt af refill-systemet - spar 50 % på refill'en ved køb af serummet.


Find tilbuddet her


Tilbuddet gælder indtil 31.10.23

Reducer udbrud med Nimue promotion kit

Køb 6x Purifier Day og få 6x GRATIS Purifier Night! Perfekt løsning til en problematisk hud, der viser tegn på at være fedtet, uren, overbelastet og betændt. Køb 2x af kittene, og få en GRATIS Purifying Mask i PRO SIZE.

Få 6x Purifier Night helt gratis nu

Gælder fra 1/8-31/10/23

Sun Bum Hair Care


Hjælp dine kunder med at bekæmpe beskadiget hår efter en ferie med for meget sol, pool og strand. Sun Bums hårserie er specielt udviklet til hår, der har opholdt sig længe i solen og i vandet. Spar 10% på alle Sun Bum-produkter, eller spar 15% på Sun Bum Hair Care Starterkit - kun i september.


Shop her


Kun i september.

Bekæmp rynker og få mere glød med retinol og pro-vitaminer

Ampuller er populære som aldrig før, da man får mulighed for høje koncentrationer af specifikke trendy ingredienser. Vælg imellem retinol eller pro-vitamin blend af vitamin C og E

Find tilbuddet her

Gælder fra 1/9-31/10/23

Vi har DEN BEDSTE håndcreme!

Præsentér den for dine kunder og fordobl dit salg
Tilbyd din kunde en GRATIS Lip Therapy ved køb af en håndcreme. Vi hjælper dig med ekstra samples og et fint skilt. Placer det på disken, og fordobl dit salg af håndcreme 💙.


KØB OG SPAR 30%

KØB OG SPAR 30%


Gyldig indtil 30.11.2023

Bliv ekspert i behandling af sensitiv hud med Nimues nye banebrydende produktlinje!

En kompromitteret og beskadiget hudbarriere og mikrobiom kan resultere i kløetørhedrødmegrov hudteksturirritation, øget følsomhed og endda en brændende fornemmelse. Det får huden til at blive skrøbelig, intolerant og hyperreaktiv. Linjen til sensitiv hud omfatter en professionel peelingbehandling og en komplet produktserie til hjemmepleje. Efterlader huden gennemfugtet, beroliget, beskyttet og mere modstandsdygtig.

Shop her

Gyldig indtil 30.11.2023