CND™ PRO SKINCARE

CND™ introducerer en helt ny og luksuriøs manicure- og pedicureserie, som du kan bruge til at forbedre din behandlingsmenu. Tilføj denne ekstraordinære forkælelsesoplevelse til dine behandlinger, og øg din kundeoplevelse og dine bookinger!

Klar til forudbestilling nu

NY SHELLAC®-kollektion


Gør dig klar til at opdatere dit behandlingstilbud med denne forfriskende farvepalet. Dine kunder vil have lyst til at prøve: cremet elfenben, den lyse sommerlilla, den vandagtige blågrønne og den varme sommergule.

Køb nu

Total SPF-beskyttelse med let dækkeevne i 3 nuancer

Det mest effektive anti-ageing-produkt er solbeskyttelse. Med Sun C Tint kan du tilbyde det til dine kunder i 3 nuancer.

Spar 15% på Sun C Tint

Hudboostende koncentrerede vitamin kapsler

Giv et botanisk boost i koncentreret form med Ideal Resource kapsler:
YOUTH RETINOL OIL CONCENTRAT Reducerer linjer og rynker og forbedrer udstråling og tone.
PRO-RENEWING VITAMIN Kapsler til foryngelse af huden med den potente duo af provitamin C og E, som hjælper med at reducere linjer.

Spar 22% på kapsler her

Rise and Shine

En levende og karismatisk kollektion, der bringer forårsglæden frem efter vinteren. Den friske farvepalette spænder fra kraftig rød, eksotisk turkis og varm violet til skøn solgul og glædesgivende limegrøn.

Køb nu

12 nye Light Elegance™ farver og glitter ✨

The Artist imødekommer forårets
lækre farvetrends med bløde-, neutrale- og pastelfarver.
Farverne fås nu både i flaske og krukke. Det giver dig mulighed for at arbejde lige præcis,
som du bedst kan lide det, med dine yndlingsfarver.
Vælg mellem P+ gel polish, color gel og glitter gel.

Oplev alle de nye glitter og farver

 

De fantastiske CND™ Scentsations er tilbage i et nyt og moderne look!

Vi introducerer en gammel klassiker, efterspurgt i årevis:
CND™ Scentsation WASH 💕

Håndsæberne kommer i fem fantastiske dufte:

Strawberry and Prosecco (Limited Edition) en sød, pirrende duft. Cedarwood & Jasmin for en rolig og afslappende oplevelse, Peach and Rose en frisk, subtil og sofistikeret duft, Citrus & Green Teagiver en let, forfriskende citrusduft. Og til sidst Mango & Coconut for den søde og eksotiske get-away-følelse!

Bodylotions kommer i seks forskellige dufte:

Black Cherry & Nutmeg fuld af sødme og et strejf af krydderi,  Lavender & Jojoba for den rene, lækre duft af en frisk morgenbrise, Tangerine & Lemongrass med en syrlig appelsinduft for en dejlig forfriskende oplevelse. Og ligesom håndsæberne kommer disse lotions også i de vidunderlige dufte, Strawberry and Prosecco (Limited Edition), Citrus & Green Tea og Mango & Coconut.

Bestil nu

Endelig er de her...

Nu kommer CND PLEXIGEL™ Builder i fem fantastiske nudes, der er perfekte til at skabe lange, smukke naturlige negle. Der er Porcelain, en varm, blød, naturlig hvid - PERFEKT til naturlige franske negle; Oat Milk  en varm sandfarve med et strejf af lyserød; Soft Blush, den smukkeste naturlige pink; Spicy Taffy en lækker, cremet karamel, og til sidst Milky Mauve, en kølig og let krydret lavendel.

Forudbestil de nye farver allerede i dag!

Nyhed: ICONIC LONDON - mærket, der gjorde GLOW til en global trend

Makeup-mærket, som alle taler om, er her - ICONIC London. Den nyeste tilføjelse til ICG's brandfamilie.

Tag mig til ICONIC London nu!