NYHED: CND™ Gleam and Glow Collection

Nye CND™-farver med trendy jelly-effekt. Skab nemt og hurtigt det populære lipgloss-look med de nye semitransparente jellyfarver - helt uden layering og blanding af farver. Bestil de nye sommerfarver og få 15% rabat + et GRATIS CND™ duftlys. OBS! Begrænset antal. 

 

Shop nu

 

The Summer Time Collection

Sommertiden er lyse og livlige nuancer som koralfarver,  pinke og orange toninger. Vi har udvalgt de 10 bedst sælgende sommerfarver i SHELLAC®

SPAR 15% og få et sæt nail art pensler med til kollektionen.

The Neon Collection

Lecenté Neon Powders er højpigmenterede, matte pulvere. De alsidige pulvere er perfekte til unikke negledesigns eller smukke helfarvede lakeringer. Pift dem op ved at påføre chrome ovenpå, og se dine neonfarver få endnu mere liv. Uanset om du går efter en hellakering eller vil eksperimentere med kreative negledesigns, er dette pigmentpulver det perfekte værktøj til at løfte dine negledesigns.

Køb kittet her

Tilbuddet gælder fra 3/6-24 til 15/8-24

The Flower Foil Collection

Udforsk de smukke folier, og skab fantastiske negledesigns på dine kunder nemt og hurtigt. Det bedste ved det hele er, at du sparer 15% på kittet.

Spar 15% her

Tilbuddet gælder fra 3/6-24 til 15/8-24

The Summer Glitter Collection

Lav smukke designs på dine kunders negle nemt og hurtigt, og pift din SHELLAC®/gel polish-behandling op - dine kunder vil elske at få lidt ekstra på deres negle på hænder og fødder denne sommer.

Spar 15% her

Tilbuddet gælder fra 3/6-24 til 15/8-24

De nye Light Elegance-kollektion kommer med farver og glitter i smukke sommernuancer.

Denne kollektion er inspireret af futuristiske farver og modetrends. Gå på opdagelse i kollektionen nu, og få 50 stk. GRATIS Light Elegance™ Nail Forms, når du bestiller et kollektionskit! 

Shop nu

Tag del i salgssuccesen af CND™ VINYLUX™.


Tilbyd dine kunder en matchende neglelak med 7+ dages perfekt holdbarhed til fødderne efter en SHELLAC®-manicure. Med dette vægdisplay får du de bedste farver og mulighed for at tilpasse dit display med indstik, du kan skifte ud.

Spar 20% på det nye VINYLUX™ startkit.

Gør dine negle sunde og klar til sommeren!


Sommerferie med pool, sand og sol kan være hårdt for neglene. Hjælp dine kunder med at få en god negleplejerutine under og efter ferien for at sikre, at deres negle ikke flosser eller knækker.

Spar 20% på 2 hero kits: 
SOLAROIL & STRENGTHENER KIT
SOLAROIL & RESCUERXX NAIL REPAIR KIT

Tilbuddet gælder kun i juni

Vil du prøve verdens #1 bedst sælgende neglebehandling helt gratis? 

Du kan opnå holdbare, smukke og sunde negle med verdens førende neglebrand. Vi tilbyder dig nu en unik mulighed for at prøve det helt gratis i 30 dage. Men det stopper ikke her – prøvepakken inkluderer nemlig også træning og ubegrænset en-til-en support for at sikre, at du er bedst klædt på til at tilbyde dine kunder kvalitet og holdbarhed!

Bestil din prøvepakke i dag!

Hjælp dine kunder med at kickstarte deres smukke sommerglød med Sun Bum Browning Lotion og Oil med SPF. ☀️

Lige nu sparer du 25% på Sun Bum Browning Lotion og Oil - den perfekte løsning når benene skal vises frem efter en lang vinter! 🧴⛱️


Shop nu

Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 er den perfekte hverdagssolcreme.

Den har mineralformel der beskytter alle hudtyper, også sensitiv mod UVA/UVB-stråler og forurening, mens den nærmest smelter på huden og giver en fløjlsblød finish.
OBS: ser også fejlfri ud under makeup.

Shop nu

Gælder fra 1/4 til 30/6

Hvad sker der, når man kombinerer rene mineraler med potent hudpleje?

Resultatet er et cremet, højpigmenteret og holdbart produkt, der fungerer perfekt sammen med dine behandlinger i salonen.
Det her vil du elske ved VividLuxe Créme Blush Stick:

-Højpigmenteret, cremet konsistens
-Lang holdbarhed
-Indeholder poreminimerende niacinamid, anti-aging peptider og E-vitamin samt fugtgivende hyaluronsyre, ceramider og sheasmør

 Lige nu får du 20% rabat på 3x salgsprodukter & 30% på testere samt et gratis POP-display.

Shop nu

Den nye LIGHT LEG SPRAY er din bedste ven mod væskeophobning.


Den vil hjælpe med at reducere væskeophobninger og dræne overskydende væskeansamlinger samt fremme et jævnt udseende i kritiske områder.

Prøv den nu

Gælder fra 1/5-24 til 30/6-24

+26% øget fugtniveau efter 24 timer!


Bodylotion med let tekstur beruget med betain og makrohyaluronsyre. Giver øjeblikkelig og langvarig fugt til huden og forbedrer hudens evne til at holde på vandet!

Shop nu

Gælder fra 1/5-24 til 30/6-24

 

Intral Soothing Intensive Serum

Ekspertserum til reaktiv hud, der dulmer irritation og styrker huden. Indeholder 6x mere styrkende vitamin B5 og postbiotk og perfekt til den sarte hud med skrøbelig barriere.

Shop nu

Gælder fra 1/5-24 til 30/6-24

Har du ikke prøvet Super Holographic Glitter endnu?

Så er det på tide! Prøv kittet nu, og få 15% rabat.

Bestil nu

Tilbuddet gælder kun i juni