CND

Insight Cosmetics Group er den officielle CND™ distributør i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz og Østrig. CND™ (Creative Nail Design) er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse.

Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og den genopbyggende neglekur RescueRXx™ - skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser. Derudover tilbyder CND™ både forlængelser med CND Brisa gelé og CND Akryl, samt lækre mani- og pedicure produkter.

For at du altid kan være med på sæsonens hotteste trends, udvikler CND™ sæsonens neglemode i samarbejde med modedesignere, og når designere fra New York, til Paris, Milano og Dubai skal vise de nyeste og hotteste trends på catwalken, er CND™ altid til at finde backstage.

Vi vil altid gerne have nye medlemmer af CND™ familien, og hvis du er interesseret i at blive CND™ negletekniker eller forhandler, vil vi meget gerne hjælpe dig i gang. Hos CND™ kan du både blive uddannet i BRISA™ Gelé systemet og CND™ Akryl systemet. Når du afslutter din CND™ uddannelse kan du kalde dig uddannet negletekniker og du får et diplom på at du er certificeret CND™ negletekniker. Ud over negletekniker uddannelserne tilbyder vi også uddannelse indenfor SHELLAC®, SpaManicure™, SpaPedicure™, diverse nail art kurser, og meget mere.

Læs mere om CND™ brands og uddannelser på den danske CND™ hjemmeside: www.cnddanmark.dk. Hvis du vil have hjælp til hvilken uddannelse, der passer bedst til dig er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3332 3322 eller skrive en mail til os på info@icgroup.dk.

Kontakt os hvis du vil have SHELLAC® i din salon eller vil være forhandler af CND™ VINYLUX, CND™ SPA eller nogen af vores andre CND™ Retail produkter.

KONTAKT OS

COMFORT ZONE

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en brd vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zones og det er med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder. Comfort Zone samarbejder løbende med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater på hudpleje.

Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinere dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er ude: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk. Comfort Zones behandlinger handler om at ære huden og kroppen og om den rolle behandleren har. Der er nøglen til skønhedsbalance – huden og kroppens sundhed.

Du kan få Comfort Zone til din klinik/spa hvis du har brancherelevant Cvr. nr. og har hudplejeuddannelse som kosmetolog eller kosmetiker. Opstartspakker findes i flere størrelser med attraktiv rabat, derudover er vi altid villige til at sammensætte en opstartspakke ud fra dine præcise behov og ønsker.

Comfort Zone tilbyder stort solidt sortiment at kropsprodukter, alt fra økologiske olier, de luksuriøse velduftende spa-relax Tranquillity produkter til de meget kraftige cellulite behandlende Body strategist løsninger. Stort udvalg i peelinger, scrubs, mudder, peel-off masker massage olier og massagecremer til kropsbehandlinger med og uden badefaciliteter tilknyttet. 

Nysgerrig efter mere viden? Kom meget gerne med på vores næste Comfort Zone 1 basis produktkursus, det er gratis, helt uforpligtende en en god måde at stifte bekendtskab med et nyt mærke og leverandør på. Kontakt os for at komme igang, eller ring til os på tlf. 33 32 33 22 hvis du har spørgsmål og ønsker, så hjælper vi dig videre derfra. 

KONTAKT OS

 

DARPHIN

Pierre Darphin åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med hans banebrydende nytænkning. Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk. I dag er Pierre Darphins holistiske tro stadig hjertet i Darphin produkterne. Der udvikles og forskes konstant i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler og patenterede complexer, som er teknologisk banebrydende, og disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og -ekstrakter. Kun det bedste slipper gennem nåleøjet.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære. Darphin hudpleje leverer sand skønhedspleje via velvære og effektive, særligt tilpassede hudplejeprodukter, blandet med det bedste fra naturen og videnskaben, for tilsammen at give dig ekstraordinære følelser af velvære og ekstraordinære resultater.

Ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi, indeholder hvert eneste produkt særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter. Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler, som består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske, essentielle olier i deres reneste form. Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, og produkterne stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå. Darphin er det eneste 3-dimensionelle hudplejeprogram på markedet, der effektivt arbejder i alle tre hudlag.

Er du ikke Darphin klinik endnu og ønsker mere information om Darphin's produkter og spændende behandlerunivers, kan du kontakte os på 33 32 33 22, på info@icgroup.dk eller ved at udfylde kontaktformularen ved at klikke på knappen forneden. 

KONTAKT OS

 

NIMUE 

Banebrydende resultater baseret på effektive kombinationer af frugtsyre: den nye generation af derma-cosmoceutisk hudpleje

Nimue's produktsortiment blev oprindeligt udviklet tilbage i 1994 rettet mod det medicinske marked, hovedsagelig til forberedende og opføl-gende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden. Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, baseret på effektiv kombination, kon-centration og styrke af særlige ingredienser med videnskabelig dokumen-terede leveringssystem, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.  Idag er Nimue fortsat fokuseret på, at ved at forbedre hudens sundhedstilstand/hudens evne til at reparere sig selv, kan man skabe utrolige resultater, som giver branchens mest loyale kunder.

Som fanebærer inden for hudplejeindustrien er Nimue kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hud-sygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

Nimue Skin Technology er en frugtsyreserie, der er resultatskabende, innovativ og komplet i forhold til kunne behandle anti-age, problema­tisk hud (acne), sensitiv hud og pigment- foran­dringer. Ved hjælp af specifikke kombinationer af natur­lige syretyper, hvor ph-værdi og koncentration er nøje afstemt, kan du målrette de unikke behandlingsprincipper via hjemmepleje og professionelle behandlinger, for at fremme en sund og problemfri hud. Nimue giver dig de bedste mulighe­der for at skabe resultater og tilfredse kunder og med Nimue på hylderne vender kunderne tilbage!

Nimue Skin Technology tilbyder stort solidt sortiment til alle, der ønsker topklasse resultater. Du kan få Nimue Skin Technology i din klinik hvis du har brancherelevant CVR.-nr. og har en hudplejeuddannelse som kosmetolog eller kosmetiker. Opstartspakker findes i flere størrelser med attraktiv rabat.  Nysgerrig efter mere information? Kom meget gerne med på vores næste Nimue Skin Technology 1 basis produktkursus, det er helt gratis, uforpligtende og en god måde at stifte bekendtskab med både Nimue og Insight Cosmetics Group. Ring os på tlf. 33 32 33 22, klik på kontakt knappen forneden eller skriv til os på info@icgroup.dk- så hjælper vi dig videre derfra og kommer evt. forbi til et møde.

KONTAKT OS

REVLON

REVLON™ er et af de største, stærkeste og mest betydningsfulde kosmetikbrands i verden, og har i mange år været blandt de førende kosmetikprodukter i USA. Faktisk sælges der hvert minut en REVLON™ læbestift på verdensplan. Eventyret startede tilbage i år 1932, hvor REVLON™ udviklede neglelakken, hvorefter den klassiske Super Lustrous Lipstick fulgte trop, hurtigt herefter blev REVLON™ kendt som et innovativt og markedsledende mærke inden for den globale skønhedsbranch. I de efterfølgende år fulgte udviklingen af prisvindende makeup-serier, hvor lang holdbarhed, høj kvalitet og et bredt farveudvalg var i fokus.

REVLON™ er især kendt for at have udviklet long-wear makeup teknologien, med den prisvindende ColorStay™ serie, der sikrer en fejlfri makeup, med høj dækkeevne i et vandfast format, der holder i op til 24 timer. Blandt REVLON™s ambassadører findes nogle af verdens smukkeste kvinder: Halle Berry, Olivia Wilde og Ciara, som alle står 100% bag mærket, produkterne og missionen om at alle kvinder – uanset alder, hudfarve og budget – skal kunne finde et perfekt makeup-match.

For at komme i gang med at sælge REVLON™ makeup produkter, skal du have et brancherelateret CVR nummer samt en aktiv klinik/salon eller onlineshop med salg af skønhedsprodukter. Du kan enten vælge at indkøbe en startpakke medfølgende display, der samtidig giver adgang til testere på produkterne, eller udplukke de produkter du ønsker skal være en del af dit sortiment. Du skal have et login til vores webshop for at kunne købe REVLON produkter, det opretter du nemt og hurtigt ved at klikke på "ny kunde"  knappen forneden. 

NY KUNDE

CALIFORNIA TAN

- beskrivelse kommer snart

 

MINERALOGIE 

- beskrivelse kommer snart