Velkommen til CND Shellac® - den mest solgte neglebehandling i saloner verden over

  I 2010 skabte CND™ den største succes nogensinde i den professionelle neglebranche med lanceringen af Shellac®, det første og eneste fuldt patenterede gel polish system i verden. Shellac® er ikke kun et unikt produkt – det er et fuldendt salonbehandlingskoncept, der fik den globale neglebranche til at eksplodere.


 

 

 

 

  Hvad kan du som klinikejer eller negletekniker forvente af Shellac®


Bedste forbrugerafhængighed: 14+ dages højglans, løbende lancering af nye moderigtige farver og let aftagning derhjemme har gjort CND Shellac® til den mest forespurgte neglebehandling nogensinde.

Ingen filning – Ingen skade: Ingen filning på naturneglen ved påføring eller aftagning sikrer ingen skade på naturneglen.

Hurtigste aftagning: Selv uden brug af fil har Shellac® branchens hurtigste aftagningstid (ned til 5 minutter).

Højeste indtjening: Takket være det patenterede system og det unikke og GRATIS Shellac® uddannelseskoncept, kan en Shellac® behandling gøres på helt ned til 30 minutter. Med en lav kostpris på ned til 15,- kr. kan behandlingerne i en professionel salon generere en af de højeste indtjeninger per time.

Kun for professionelle: Shellac® er et behandlingskoncept kun for professionelle – en komplet pakke med uddannelse, diplom, marketing og løbende support.

 

 

 

Kom nemt og enkelt i gang med SHELLAC®

SHELLAC® Q&A


1. Er SHELLAC® patenteret?
Ja, SHELLAC® her et fuldt patenteret og beskyttet varemærke. Både farvesystemet, topcoat, basecoat og UV-lampe er fuldt patenterede hver for sig.

2. Skal jeg deltage på et SHELLAC® kursus for at komme i gang med SHELLAC®?
Ja, alle skal deltage i et SHELLAC® basiskursus for at komme i gang med SHELLAC® - det er at betragte som et kørekort. På kurset får du en teknisk gennemgang af SHELLAC®, hvordan du udfører en korrekt behandling, hvordan du aftager produktet korrekt og hvilke fremgangsmetoder du skal anvende, når du udfører professionelle SHELLAC®-behandlinger. Vi gennemgår også hvordan du laver franske negle med SHELLAC®.

3. Jeg har været på SHELLAC® kursus da jeg var ansat i en klinik - kan jeg så selv købe SHELLAC®?
SHELLAC® er en professionel klinikbehandling. Du skal derfor have en professionel klinik og et branche relateret CVR-nummer, ligesom klinikken skal indkøbe en opstartspakke. Du behøver ikke tage kurset igen.

4. Hvad koster det at deltage på et SHELLAC® kursus?
Kurset er gratis når du indkøber en SHELLAC® opstartspakke.

5. Hvis jeg får en ny medarbejder i min klinik der skal lære SHELLAC® hvad gør jeg så?
Når du får en ny medarbejder i klinikken kan du tilmelde dem gratis til et SHELLAC® kursus. Tilmeldingen kan ske enten ved at ringe til os, eller de kan selv lave tilmeldingen, når de er logget ind i den professionelle webshop www.icgroup.dk.

6. Hvilken type negle er SHELLAC® mest velegnet til?
Alle negle kan bruges sammen med SHELLAC®, gelé-, akryl- og selvfølgelig naturnegle.

7. Hvordan påfører jeg SHELLAC®?
Du skal gå frem efter den udførlige trin for trin vejledning der fremgår af SHELLAC®-manualen du fik udleveret på dit SHELLAC®-kursus. Har du mistet manualen, kontakt os da for at få en ny.

8. Er det vigtigt at udføre en P.E.P. inden påføring?
Det er yderst vigtigt at udføre grundig P.E.P. inden brug af SHELLAC® for optimal holdbarhed. P) Perform manicure, E) Eliminate Surface Contaminates, P) Purify Nail Plate layers.

9. Skal jeg file på naturneglen inden påførelse af SHELLAC®?
Nej, SHELLAC® er netop designet med henblik på at der ikke skal files på naturneglen hverken før påførelse eller ifm. aftagning. Du skal derfor undgå at file på naturneglen og det vil ikke vil gavne holdbarheden.

10. Kan SHELLAC® hærdes i en anden UV-lampe?
Nej, SHELLAC® er designet og udviklet specielt til brug sammen med CND UV-lampen og LED lampe, der passer til SHELLAC® systemet og er patenteret særskilt. Der er stor sammenhæng mellem lampens design og mængden af fotoinitiatorer i SHELLAC®, og ved brug af en uoriginal UV-lampe risikerer du at udsætte forbrugeren for både over- og underhærdning, med risiko for efterfølgende skader af negleseng og/eller allergi.

11. Kan SHELLAC® bruges sammen med andre under- og overlakker?
Nej, en almindelig over- og under lak kan ikke hærde i UV-lys, og andre UV-baserede over- og underlakker indeholder ikke de samme egenskaber som SHELLAC®. Da SHELLAC® er designet til at arbejde sammen som et komplet system, vil brugen af SHELLAC® i kombination med andre produkter derfor ikke give de samme egenskaber, herunder holdbarhed, glans, hurtig aftagning samt skånsomheden over for naturnegle og hud. Ligeledes vil risikoen for allergiske reaktioner være tilstede.

12. Hvorfor "rynker" min SHELLAC®-farve når den kommer ud af lampen?
SHELLAC® skal lægges i et tyndt lag. Hvis produktet bliver lagt for tykt på vil det trække sig sammen og rynke. Dette skyldes uens hærdning i dybden - at overfladen hærder hurtigere end underfladen fordi produktet er lagt på i et for tykt lag. Det kan dog også skyldes, at UV-lampen ikke fungerer korrekt - fx fordi rørene trænger til udskiftning.

13. Hvorfor bliver min SHELLAC® tyk i konsistensen?
Der kan være flere årsager. SHELLAC® hærder ved UV-lys og SHELLAC®-flakonerne er derfor UV-beskyttede. Udsættes SHELLAC® alligevel for UV-lys fra UV-lampe eller Solen, fx i forbindelse med behandlinger, vil SHELLAC® langsomt blive tykkere i konsistensen. En anden årsag kan være, at flakonen ikke rystes tilstrækkeligt grundigt inden brug, og derfor tømmes hurtigere for de mere viskose ingredienser. En tredje årsag kan være opbevaring ved for høje eller lave temperaturer.

14. Kan jeg bruge lakfortynder hvis SHELLAC® er blevet tyk i konsistensen?
Nej, du kan ikke fortynde produktet med nogen form for lakfortynder eller opløsningsmiddel. Dette vil ødelægge produktets egenskaber. Hvis en SHELLAC® bliver for tyk i konsistensen, skift da produktet ud med et nyt.

15. Hvordan fjerner jeg det klistrede lag fra SHELLAC® Top Coat?
Du skal bruge TopFinish, som også er 99,9% ren Iso propylalkohol. Du kan IKKE bruge ScrubFresh™, da det indeholder acetone!

16. Hvorfor ser SHELLAC® Top Coat mat og kedelig ud i overfladen?
Det kan være fordi SHELLAC® ikke er korrekt gennemhærdet. Årsagen kan være anvendelse af en forkert UV-lampe, forkert tidsindstilling eller at UV-rørene trænger til udskiftning. Det kan også skyldes at du ikke har anvendt korrekt TopFinish (99,9% iso propylalkohol) ligesom SolarOil® midlertidigt kan give en mat overflade.

17. Hvordan vil temperatursvingninger påvirke SHELLAC®?
SHELLAC® skal opbevares ved normal stuetemperatur. Ved udsættelse for frost eller høje varmegrader skal produktet opnå stuetemperatur inden det må bruges igen. SHELLAC®må ikke udsættes for sollys, da dette gør at produktet hærder.

18. Kan SHELLAC® Top Coat udfylde fordybningen bag smilekanten på en fransk manicure?
Nej, der skal ikke være en fordybning eller kant mellem smilekanten og det lyserøde lag ved fransk manicure. Er der det, er det fordi du har lagt smilekanten på i et for tykt lag. SHELLAC® skal altid lægges på så tyndt som lak.

19. Er SHELLAC® "7-Free"?
Ja, SHELLAC™ indeholder ikke kamfer, formaldehyd, phthalater (DBP), formaldehydresin, xylene, og MEK.

20. Kan jeg blande SHELLAC® farverne?
Du kan dog godt lægge forskellige lag af farver oven på hinanden, bare du hærder hvert enkelt lag separat, men du kan ikke blande farverne i uhærdet tilstand. Det skyldes at hver farve har hver sin formel og mængde af ingredienser. Hvis du blander farverne vil det ødelægge den specielle formel, der ligger bag hver farve, og produktet vil ikke virke optimalt (fx reduceret holdbarhed).

21. Er SHELLAC® en lak eller en gelé?
SHELLAC® er en unik, patenteret hybrid mellem lak og gelé. SHELLAC® er enkel at påføre som en neglelak, men har holdbarheden som du kender den fra gelé. Viskositeten på SHELLAC® minder meget om en almindelig neglelak, dog en smule tykkere i konsistensen.

22. Binder SHELLAC® til naturneglen med en kovalent binding ligesom gelé?
Nej, SHELLAC® anvender ikke en kovalent binding, men en hydragen binding.

23. Er der lugtgener ved SHELLAC®?
Der kan være en let duft, når du pålægger produktet ligesom ved lak, men denne duft forsvinder efter produktet har været i UV-lampen.

24. Kan jeg skulpturere med SHELLAC®?
Nej. Formlen er ikke udviklet til at ændre design på naturneglen eller give længde. Her anbefales CND Akryl- eller CND BRISA™ gelé-forlængelser.

25. Kan jeg genopfylde eller balancere neglene med SHELLAC®?
Nej, SHELLAC® er designet til at produktet aftages helt imellem hver behandling.

26. Hvornår laves SHELLAC® lakeringen ifm. en SpaManicure™?
Før iblødsætningen med Almond Milk Bath™, og før der bruges fede cremer, peeling osv. P.E.P. neglene og påfør SHELLAC®. Følg derefter instruktionerne for SpaManicure™.

27. Er fremgangsmåden på SHELLAC® den samme på fødderne som på hænderne?
Ja, det er samme fremgangsmåde.

28. Hvis en kunde vil lade sine egne negle vokse ud, under en akryl- eller gelé-forstærkning (i stedet for at fjerne geléen eller akrylen helt), kan jeg så file overgangen fra naturnegl til produkt og påføre SHELLAC® derefter?
Ja, det kan du sagtens. SHELLAC® binder til både produkt og naturnegl, men husk at det eksisterende akryl- eller gelé-produkt også vil blive let opløst under aftagning af SHELLAC®.

29. Jeg syntes, at det er svært at lægge den hvide kant i fransk manicure helt korrekt, hvad kan jeg gøre?
Brug en gelépensel til tilretning af den hvide kant. På den måde vil du få en mere lige og jævn kant på alle 10 negle.

30. Kan jeg bruge både den nye LED og den gamle CND UV-lampe til at hærde SHELLAC®?
Ja, SHELLAC® er udviklet til at hærde ved samme UVA-lys mængde, så begge lamper kan anvendes til korrekt gennemhærdning.

31. Hvilken Top Coat minder de 3 nye mest om i styrke?
Alle 3 minder i styrken mest om Xpress5 Top Coaten.

32. Hvor lang er aftagningstid er det på de 3 nye Top Coats?
Det tager mellem 8-10 minutter at lave en aftagning med de nye Top Coats.

33. Den matte Top Coat er helt hvid i farven da jeg åbner den, skal den være det?
Ja, sådan skal den se ud. Stor set alle matte Top Coats er hvide i farven, men dette ses ikke når man først har påført den og hærdet i lampen.

34. Hvordan skal jeg påføre de 3 nye Top Coats?
Du påføre dem fuldstændig ligesom du plejer, med alle de andre Top Coats i SHELLAC®.  

35. Skal de 3 nye Top Coats også rystes hver gang inden brug?
Ja, det er meget vigtigt, at de alle 3 rystes i minimum 30 sekunder før brug, ellers vil de meget hurtige blive tykke i konsistensen.

36. Hvad nu hvis jeg har en kunde, der ikke kan nøjes med en Top Coat med Xpress5 styrken, hvad gør jeg så?
Alternativt, kan du lægge et lag af din valgte SHELLAC® top under først og hærde, derefter påføre du den nye top coat over og hærder, eller i omvendt. Det kan desværre ikke lade sig gøre med den Matte Top Coat, da den så vil miste sin matte effekt.

37. Hvor længe skal de 3 nye Top Coats hærde i min lampe?
Den skal have 1 minut på knap 3 i LED lampen og 2 minutter på knap C i den traditionelle UV lampe.


 

Tilmeld dig, så du modtager nyheder omkring SHELLAC® og får adgang til unikke professionelle tilbud!

 

SHELLAC® Step-by-Step

 

Anvend CND 5 POINT POLISH METHOD CND 5 Point Polish Method er en enkel, systematisk metode til at udføre en hurtig og perfekt lakering med SHELLAC® Brand 14+ Day Nail Color - hver gang!

STEP 1:

P.E.P.

1. P - Perform a manicure = udfør en manicure

a. Bed kunden om at vaske hænder med sæbe og varmt vand

b. Sanitér kundens og dine egne hænder ved at massere dem med CND™ CoolBlueTM.c. Fjern eventuel neglelak med SHELLAC® Nourishing Remover.

c. Fil neglen i facon med en Kanga™ Fil 240-grit.
Fil aldrig naturneglene med en grit som er lavere end 240 grit, da det kan flå lagene i neglepladen fra hinanden og forårsage delamination.

 

 

 

d. Kom en lille dråbe CuticleAway™ på hver fingernegl omkring neglebåndsområdet. Lad den sidde på i ca. 1-2 minutter. Brug din neglebåndsskubber og fjern det døde væv fra neglen.

e. Tør CuticleAway™ af med en tør Nail Wipe og gå over neglene igen med neglebåndsskubberen.

 

 

f. Anvend evt. en curette langs med neglens sider og ved neglebåndet for at være sikker på, at alt dødt hud er fjernet fra neglepladen

g. Anvend en sprayflaske med sæbevand og spray rigeligt på neglene for at fjerne CuticleAway™.
CuticleAway™ skal altid neutraliseres med vand. Fjern overskydende CuticleAway™ og vand med Nail Wipes eller en vaskeklud.

h. Anvend en neglebåndsklipper og fjern forsigtigt hud som sidder løst på neglepladen og eventuelle neglerødder. Pas på du ikke klipper i levende væv, hvilket kan føre til sår og infektioner.

 

2. E – Eliminate surface contaminants & P – Purify nail plate layers = rengør neglepladen.

a. Rengør og affedt neglepladen grundigt med SCRUBFRESH™ og en Nail Wipe for midlertidigt at dehydrere neglepladen før påføring af SHELLAC®. Sørg for at komme godt ned i siderne ved at holde sidefoldene tilbage og vær ekstra opmærksom på den frie kant.


Bemærk: Det er ikke nødvendigt at fjerne glansen med en fil eller buffer, når der skal klargøres til SHELLAC®. Det vil ikke få SHELLAC® til at hæfte bedre på neglen, tværtimod vil det gøre din aftagning sværere og kan også have betydning for holdbarheden.

 

STEP 2:

SHELLAC® Base Coat

1. RYST flasken i minimum 30 sekunder inden brug for at blande ingredienserne i produktet.


2. Påfør et tyndt lag SHELLAC® Base Coat på hver negleplade. Det er vigtigt, at du starter med at forsegle den frie kant hele vejen rundt på neglen. Fjern evt. produkt som er kommet udenfor neglen inden hærdning.


3. Påfør på fem negle og hærd hver hånd i 10 sekunder (knap 1) i CND™ LED Lampen. Fjern ikke topfilmen (det klistrede lag), når hånden kommer ud af lampen.

 

 

 

 

 

 

 

STEP 3:

SHELLAC® Color Coat

HELFARVET LAKERING

1. RYST flasken i minimum 30 sekunder inden brug for at blande ingredienserne i produktet.

2. Påfør et tyndt lag SHELLAC® Color Coat på hver negl i et meget tyndt lag. Det er vigtigt, at du får forseglet den frie kant hele vejen rundt på neglen. Hvis SHELLAC® Color Coat er påført korrekt, vil selv en stærk pigmenteret farve syne semi-dækkende.
Forfin kanterne hele vejen rundt med en tynd pensel eller korrekturpen for en fejlfri lakering, hvis nødvendigt.

3. Påfør på fem negle og hærd hver hånd i 1 minut (knap 2S) i CND™ LED Lampen. Fjern ikke topfilmen (det klistrede lag), når hånden kommer ud af lampen.

4. Læg andet lag SHELLAC® Color Coat oven på det første lag, sørg for at bruge samme teknik som ved første lag. Husk at forsegle den frie kant på neglen for at sikre optimal binding. Andet lag sørger for fuld dækkeevne ved brug af en heldækkende farve. Glem ikke at forfine kanterne inden hærdning.

5. Påfør på fem negle og hærd hver hånd i 1 minut (knap 2S) i CND™ LED Lampen. Fjern ikke topfilmen (det klistrede lag), når hånden kommer ud af lampen.

Vær omhyggelig med at lakere og forsegle neglens frie kant inden påføring af SHELLAC® ovenpå neglen for hvert lag du påfører.

STEP 4:

SHELLAC® ORIGINAL, XPRESS5™ eller DURAFORCE™ Top Coat

1. RYST flasken i minimum 30 sekunder inden brug for at blande ingredienserne i produktet.

2. Påfør et tyndt lag XPRESS5™, ORIGINAL eller DURAFORCE™ Top Coat på neglens frie kant og ovenpå neglen.

3. Påfør på fem negle og hærd hver hånd i 1 minut (knap 3) i CND™ LED Lampen.

 4. Efter endt hærdning i lampen, fjernes top filmen (klistrede uhærdede lag) med en fnugfri pad vædet med Top Finish (99 % isopropylalkohol), som let fjerner dette og giver en unik højglans.

5. Afslut behandlingen med SolarOil™ og Cuticle Eraser™ for at tilføre fugt til negle og neglebånd. Husk at sælge en lille flaske SolarOil™ til kunden, så kunden kan bruge det i sin hverdagspleje.

STEP 5:

SHELLAC® Aftagning

Fingerneglene

1. Bed kunden om at vaske hænder med sæbe og varmt vand.

2. Sanitér kundens og dine egne hænder ved at massere dem med COOLBLUE™.

 

 

 

3. Pak hver finger ind med en CND™ Foil Remover Wrap.

a. Væd CND™ Foil Remover Wrap med SHELLAC® Offly Fast™ Moisturizing Remover. Pak hver finger ind i Wrappen. Sørg for du har nok væske på vattet.

 

 

b. Start med at lægge wrappen under neglen (som vist på det første billede), således, at den frie kant på vatstykket ligger lige under den frie kant på naturneglen.

c. Fold herefter vatstykket henover naturneglen.

d. Fold CND™ Foil Remover Wrap rundt om fingeren og sørg for den slutter helt tæt til.

e. Pres forsigtigt på folien ovenpå og rundt omkring neglen.

 

 

 

 

4. Grib om hver finger og pres om foliet ovenpå hver negl.

5. Lad CND™ Foil Remover Wraps sidde på neglene i 5, 8 eller 15 minutter, alt afhængig af, hvilken Top Coat du har anvendt.

 

6. Tag let fat oven på neglen med din tommelfinger og tryk let på indpakningen samtidig med du drejer den forsigtigt, så SHELLAC® slipper let fra neglepladen.
Hvis en betydelig mængde SHELLAC® stadig sidder på neglen (fordi SHELLAC® har siddet på mere end 14+ dage, fordi du måske du har brugt for lidt Offly Fast™ Moisturizing Remover eller fordi wrappen ikke har været stram nok), sætter du wrappen på igen og lader Offly Fast™ Moisturizing Remover virke i et par minutter længere.

7. Skrub neglen med en fnugfri pad vædet i Offly Fast™ Moisturizing Remover for at fjerne eventuelle smårester fra naturneglen.